Siapa Saya

Assalamualaikum dan ahlan wasahlan pengunjung,Salam perkenalan dari saya.  Nama saya ialah Eko Salina Kasman.  Saya berasal dari negeri Johor Darul Takzim dan dilahirkan ke dunia pada tahun 1977.

Mendirikan rumahtangga pada tahun 2009 dan dikurniakan dua orang cahayamata, iaitu Aisyah Humaira dan Muhammad Irfan.  Membaca novel dan menulis merupakan hobi saya sewaktu kecil lagi.   Hasil tinta di blog ini adalah berlandaskan pengalaman saya sendiri untuk tatapan pembaca di alam maya.  Melalui blog ini, saya ingin berkongsi cerita mengenai petua, kecantikan, kesihatan, makanan sunnah, pengalaman hidup saya, produk Akademi Bekerja Dirumah dan produk lain yang merupakan antara bisnes part time saya. Dengan adanya perkongsian yang tidak seberapa ini semoga dapat memberi manfaat kepada pembaca di luar sana.

psst psst psst: Buat pembaca diluar sana mahupun pembeli, jangan risau dan jangan khuatir kalu hendak membeli produk dengan saya ya. Walaupun saya buat part time bisnes, tetapi berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). No Pendaftaran MA0207177-A.

No comments:

Post a Comment