Thursday, 29 September 2016

MYCYBERSALE 2016


Assalamualaikum,

Kalau perasan di Internet sekarang tengah MyCybersale. Kita pun nak juga buat Sales di Blog sendiri kan. Hehehe..


Ekceli macam biasa, MYCYBERSALE akan menawarkan pelbagai produk dengan diskaun-diskaun istimewa sehingga 90% potongan harga dan orang ramai boleh menjangkakan tawaran hebat dari Lazada, 11street, Zalora, Agoda, Qoo10, dan banyak lagi. Bermula dari 26 September hinggalah 30 September 2016. Rebutla peluang keemasan ini. Macam-macam ado yang penting duitnya mesti ada la kan. 

Pada pembaca semua, daku tidaklah nak promote sangat MyCybersale tu. Cumanya nak lah juga perkenalkan barangan Freshpicks, iaitu produk 'Homemade'. Pelbagai barangan yang kami ada, dari Head to Toe la. Memang BEST.  Nak tahu Best ke BEST moh jemput scroll antara Best Seller Freshpicks.





Special Offer RM99 (T&C)







LIPCARE

Kami di FreshPicks menawarkan

💋Lipbalm  melembapkan,merawat masalah bibir💋

💋Irresistible Lip Color  melembapkan,merawat disamping memberi sedikit warna 💋

💋Honeyfrencht Lip Scrub menanggalkan sel mati kulit bibir, memberi impak bibir kemerahan, membantu kesan penggunaan lip/lipstick lebih flawless💋

💋Tinted lip moist  seperti lipgloss tapi tidak merelip atau melekit,tahan lebih lama











Sabun Freshpicks - RM25 satu.


Kenapa kena beli sabun homemade.
============================


Sabun mandi biasa yang terdapat di pasaran kebanyakannya mengandungi Sodium Lauryl Sulfate dan Sodium Laureth Sulfate (SLS) yang merbahaya kepada kesihatan. Kesan paling ketara SLS adalah menyebabkan iritasi kulit. Terutama pada bayi dan orang yang menghidap ekzema. 



😄SLS membersihkan kulit dengan cara ‘mengikis’ iaitu membuang lapisan minyak semulajadi pada kulit. SLS juga dikelaskan sebagai carcinogen atau penyebab kanser. 



😄Sabun homemade bebas daripada SLS kerana diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi.

😄Sabun homemade sesuai digunakan sebagai pada muka dan juga pada badan. 

😄Sabun ini juga sesuai dan selamat digunakan untuk bayi,kanak-kanak dan juga orang dewasa.

Gambar ni bukan gambar hiasan dari Google..tapi inilah gambar latest product dari FreshPicks

Homemade soap kami Dirumus dari bahan premium berkualiti tinggi
Bebas SLS, Bebas kimia berbahaya.



REFRESHING DEODORANT  (RM25/ stick)

Bahan premium pada harga mampu milik

Bebas Kimia Berbahaya, Tiada Triclosan,Tiada Plumbum,Tiada Petroleum Jelly.


Ada yang berminat terus whatsapp 017-240 8646

Boleh juga ke FB Page : KLIK DI SINI atau DI SINI untuk info kecantikan dan produk-produk Freshpicks yang lain.

Instagram: eko.salina




No comments:

Post a Comment