Thursday, 24 December 2015

Tingkatkan Prestasi Anak Anda Bersama Qaseh Gold Junior

Teks: Eko Salina
Gambar: Koleksi Peribadi/ Carian Google


"Mama..mama...nakkkk!!!" Si kakak menjerit

"Maaaaaa....naaaakkk!!!" Si adik pun menjerit-jerit juga sambil memegang kain mama.

Berebut-rebut suruh diberikan dulu. Aishhh...! 

Tapi mama happy. 

Sebab apa?



Kejadian ini berlaku apabila daku memegang botol Qaseh Gold Junior. Masing-masing tidak sabar untuk minum Qaseh Gold Junior. Pada hal sebelum ni si adik wek wek kan aje bila disuakan ke mulutnya. 

Alhamdulillah anak-anak suka minum Qaseh Gold Junior. Sangat sesuai untuk anak-anak kita seawal umur satu tahun. Rasanya pun sedap. Manis-manis. Memang anak-anak sukala kan. Eh! satu tahun yang belum banyak gigi pun boleh makan juga ke. Tak semestinya anak-anak setahun yang tak ada gigi kan, tapi yang umur 9 tahun pun kadang-kadang tak ada gigi juga. Hehehe. Ya la kan nak ganti gigi baru. Qaseh Gold Junior ni tak perlu dikunyah. Hanya minum sahaja dan segalanya mudah dengan Qaseh Gold Junior.

Sebenarnya kanak-kanak ini perlu juga supplement tambahan terutama sekali yang sedang membesar dan memerlukan makanan tambahan untuk menampung kekurangan nutrisi dalam badan. Saya memilih Qaseh Gold Junior kerana ianya produk yang Halal dan mendapat sijil Jakim. Kandungan dalam Qaseh Gold Junior diformulasi daripada makanan sunnah unggul untuk kanak-kanak iaitu kurma, madu, kismis, buah tiin, zaitun, delima, habbatus sauda', air zam-zam, gingko, badam, garam bukit, bayam, Za'faran, gam arab dan pegaga.

Kalau nak disuakan kesemua bahan makanan tu confirm anakku ini tidak makan, lagi-lagilah kalau ada sayur-sayuran. Qaseh Gold Junior inilah adalah salah satu solusinya. Mudah-mudahan dengan minum Qaseh Gold Junior ini menjadikan anak 'Junior'ku ini sihat walafiat, dapat melindungi mereka daripada jangkitan kuman dan bakteria serta dapat meningkatkan prestasi anak-anak. Yang paling best madu, kismis dan kurma yang kaya dengan glukosa dan fruktosa semulajadi dapat membantu membekalkan tenaga segera kepada tubuh badan serta merangsang sistem otat.

InsyaAllah semuanya dengan izin dan kehendak Allah. Kita hanya berusaha, sebagai seorang ibu pastinya kita akan memilih makanan yang terbaik buat si Manja. Gitewww....

Eh daku tak paksa anda beli ya, sekadar berkongsi apa yang daku berikan buat anak-anakku dengan Qaseh Junior ni. Harga pun berpatutan dan berbaloi dengan harganya. Banyak pulak tu khasiatnya. 

Tapi kalau berminat bolehlah calling-calling no 017-240 8646 ya. :D


Jom BerQaseh di Rumah.. :)



Sekian untuk hari ini...Jumpa lagi di entry lain.



Biar Gambar yang berbicara :D


Irfan si anak 'Junior' yang aktif :)









No comments:

Post a Comment