Thursday, 30 October 2014

Kecantikan

Cantik berseri dengan minyak argan
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera,

Pada zaman dahulu kala, bangsawan Rom membongkar rahsia kejelitaan semula jadi dengan minyak argan, iaitu sejenis cecair emas Magribi yang merawat pelbagai masalah kulit, rambut dan kuku. Tidak hairanlah wanita Magribi mempunyai kulit wajah yang cantik.  

Minyak argan diperah dari biji buah Argan dan hanya tumbuh di selatan Magribi, oleh itu ia adalah salah satu minyak paling unik di dunia.

Keistimewaan yang terdapat dalam minyak argan ini menjadikannya salah satu bahan utama dalam produk kecantikan antarabangsa.  Beberapa fakta menarik mengenai minyak argan boleh la KLIK DI SINI

Kandungan Vitamin E dan asid lemak Utama (Essential Fatty Acids) yang tinggi terbukti jauh lebih baik dari minyak zaitun.  Khasiat yang terdapat dalam minyak argan ini menjadi pilihan utama wanita Magribi sebagai produk kecantikan mereka, dimana ia dapat membantu mencegah kedutan dan garis-garis halus, melembabkan kulit, membantu merawat jerawat, jeragat dan parut.

Selain dapat memulihkan masalah jerawat, minyak argan juga bukan sahaja digunakan pada kulit, malah ia merupakan produk penjagaan menyeluruh tubuh badan, antaranya ialah untuk rambut yang rosak dan memulihkan struktur kuku yang rapuh.


Nak Tau Cara Penggunaan Minyak Argan   


Antara Kelebihan Lain:-

Minyak Argan Baik Untuk Diet Harian

Minyak Argan Untuk Kesihatan Dalaman dan Luaran

Anti Oksida yang tinggiMinyak Argan merupakan produk semua dalam satu, dengan harga yang berpatutan, selamat digunakan dan ianya sesuai untuk semua peringkat umur.

BERMINAT???  

Boleh je   BELI DISINI


No comments:

Post a Comment